Ergolift

Ergolift

En stor del af arbejdet i mange virksomheder består i at flytte ting fra et sted til et andet. Den sædvanelige vægsvingskran eller søjlesvingskran kan være en for langsom eller ubelejlig i nogle håndteringsopgaver. Derudover kan en normal løsning heller ikke holde en byrde i en fast position under løftet.

Ergolift åbner op for mange nye muligheder for hurtig, nem og sikker håndtering af moderate belastninger. Ergolift fritager brugeren for ​​anstrengende aktiviteter såsom at gribe, løfte, holde og dreje et objekt, hurtigt og med stor præcision.

Når Ergolift er monteret med egnede løfteværktøjer ,er den en alsidig støtte , der giver de perfekte løsninger til mange håndteringsproblemer.

Ergolift findes desuden i modellerne, Ergolift MA og Ergolift MB (specielt velegnet til løft af objekter der kræver lang rækkevide).

ergolift

Ergo Balancer

Ergobalancer er en pneumatisk manipulator til hurtig og nem håndtering med høj præcision. Ergobalancer kan for eksempel bruges til lastning / aflæsning af værktøjsmaskiner, transportbånd, montage, palletering mv. Ergobalancer kan udstyres med mange forskellige løfteværktøjer som pneumatiske og hydrauliske gribere, vakuum værktøjer, magneter og andre særlige løfteværktøjer.

ergobalancer

Ergogrip

Ergolift kan udstyres med en lang række værktøjer. Med den store erfaring Ergolift har fra branchen, har de udviklet det modulære gribe system Ergogrip.

handgrip2

Ergomove

Ergomove er en manuelt styret, hydraulisk drevent løfteenhed til lodrette løft, manøvreret ved hjælp af en enkelt hånd på kontrol værktøjet.

Anvendelsesområder omfatter læsning af værktøjsmaskiner, montagearbejde, håndtering af lange komponenter samt paneler, døre, vinduer, metalplader og mange flere emner.

ergomove

Reference

Denne Ergolift er monteret hos en dansk kunde – og bruges ergonomisk håndtering af tunge metaldele.