Om Erikkila

top-image-erikkila2
Erikkila producerer ergonomiske, lette kransystemer og løftegrej. Derudover importerer de også andet løftegrej for at supplementere deres egne produkter.

Historie
Erikkila blev grundlagt af Toivo Erikkilä i 1912 i Vyborg. Virksomheden har været flyttet til bl.a. Raahe og Hamborg gennem de første år, men i 1933 flyttede de tilbage til Helsinki, Finland.

Erikkila havde et meget bredt varesortiment – lige fra råvarer, som olie, kobber m.m., til løftegrej, armbåndsure og cykler.

Siden Juha Erikkilä (Toivos barnebarn) overtog virksomheden i 1976, har virksomheden koncentreret sig om at markedsføre løftegrej.

Løbende som den tekniske know-how og virksomheden voksede, begyndte de at udvikle nye, innovative produkter – heriblandt deres PROSYSTEM, som er en række af lette kransystemer. Disse kransystemer har vist sig at øge forskellige produktioners effektivitet.

Certificeret …
Erikkila er certificeret af forskellige patenter, bl.a. ISO 9001:2001 og det tyske DIN 18800-svejser certifikat. Derudover er Erikkila medlem af FEM (Federation og European Material handling Manufactures).

Vision
Erikkilas vision er at blive blandt top tre af kranproducenter i Europa … og at være det smartere alternativ.

Mission
Erikkila designer og producerer kransystemer og løftegrej til den industrielle sektor. Deres handlinger skaber værdi for distributører, slut-brugeren, samfundet, virksomheder og deres ejere.

Erikkilas kunder er europæiske og russiske industrielle slut-brugere, som samarbejder med professionelle distributører og producenter af eget udstyr. Erikkila giver overlegen kundeservice til deres distributører og leverer produkter til en god pris til den rette tid.

Erikkilas hjemmemarked er de lande omkring det baltiske hav. I Finland, Estland, Sverige og Rusland leverer de kraner og løftegrej direkte til industrielle slut-brugere, og de tilbyder også en service, der dækker installation og vedligeholdelse.

 

Om Erikkila