Know-How

Siden opstarten i 1969 er Fyns Kran Udstyr A/S vokset til en koncern med ca. 100 medarbejdere. Både dengang og i dag har vi fokus på det vigtigste – nemlig at indfri vores kunders behov, nu og i fremtiden.

Rådgivning

Uanset løfteopgavens art og omfang, så er Fyns Kran Udstyr A/S klar med kompetent og professionel rådgivning. Mange års brancheerfaring og know-how samt en salgsorganisation i løbende udvikling sikrer en høj standard og faglig indsigt, der skaber hele løsninger, hvor der er fokus på effektivitet og sikkerhed for vore kunder.

Teknisk Afdeling står desuden til rådighed med teknisk support i form af blandt andet udarbejdelse af tegningsmateriale, styrkeberegninger og CE-mærkninger.

Certificering

For at sikre en korrekt levering af vores produkter og serviceydelser arbejder vi efter den internationale kvalitetsstandard ISO 9001:2008. Fyns Kran Udstyr A/S certificeres af Lloyds (LRQA).

Erfarne medarbejdere

Vores organisation består af ca. 100 kompetente og engagerede medarbejdere med den rette know-how. Medarbejderne er et mix af yngre og mere erfarne medarbejdere, som tilsammen udgør et effektivt team.

Teoretisk og faglig uddannelse

Fyns Kran Udstyr A/S vægter medarbejderne højt og er bekendt med, at dette er en afgørende ressource. Virksomheden ønsker at motivere medarbejderne med udfordringer og yderligere sikre udvikling af medarbejdernes evner, hvilket bl.a. realiseres vha. relevant teoretisk og faglig uddannelse.