Kranservice

top-image-kranservice2
FYNS KRAN UDSTYR A/S Kranservice
Når man vælger at arbejde sammen med Fyns Kran Udstyr A/S, er det ikke kun grundet vores mange års erfaring, men også vores evne til at vælge den rigtige løsning for virksomheden og medarbejderne.

Vi gør vores yderste, for at vores kunder får den rigtige rådgivning og løsning, ­således at de får optimalt udbytte af investeringen.

Vores landsdækkende kranserviceafdeling udfører lovpligtige eftersyn, reparationer og renoveringer.

Vores kranservice omfatter test og service af alle typer kraner, hvoraf nogle er mere omfattende end andre. Vi besidder den fornødne ekspertise, og imødekommer i øvrigt vores kunders krav og behov for døgnservice.

Få EasyCert med i din kranservice.

Udover kranservice får du også markedets bedste servicesystem. EasyCert er en gratis ydelse og giver dig det fulde overblik over alt dit løfteudstyr. Når vi har udført kranservice vil alle certifikater være online med det samme – de indeholder altid en præcis beskrivelse af hvad der er foretaget ved eftersynet og dokumentation for eventuelle udskiftninger eller kassation.  

Læs meget mere om EasyCert her >>

Fuld support fra første kontakt

Hos FYNS KRAN UDSTYR A/S tilbyder vi fuld support fra første kontakt. Vi udarbejder i samarbejde med kunden et løsningsforslag, hvor vi via vores mange års erfaring finder den mest optimale løsning, som ofte betyder store tidsbesparelser og forkortede produktionsprocesser.

Kompetente serciveteknikere

Vores team af serviceteknikere opstiller krananlæg hurtigt og effektivt, således vi er til mindst mulig gene under montagen. Efterfølgende tester og tilretter vi det opsatte anlæg, således at det fungerer optimalt.

Landsdækkende mobil service

Med 20 rullende værksteder, tilbyder vi omfattende test og service af alle typer krananlæg. Dette omfatter såvel vedligeholdelse og de årlige lovpligtige eftersyn, som foretages efter arbejdstilsynets bekendtgørelse nr. 1101 af 14.12.1992.

Certificering

FYNS KRAN UDSTYR A/S er certificeret i henhold til Kran Fabrikant Foreningens regler.

Serviceaftale

Vores service slutter ikke ved leverancen – vi kan efter ønske stå for den fulde montage, og tilbyder et omfattende after-sales servicekoncept, så kunden altid er sikker på, at udstyret er driftsikkert og overholder alle gældende krav og regulativer.

En serviceaftale hos Fyns Kran Udstyr A/S er din garanti for, at de lovpligtige eftersyn udføres til tiden, professionelt og efter gældende regler. Dermed sikres det, at defekter og slitage opdages, før der sker driftsstop og uheld.

Med en serviceaftale er du garanteret hurtig hjælp hos os – 24 timer i døgnet, 365 dage om året. Dermed opnås en fejlfri og sikker drift af dit krananlæg.

» Kontakt os i dag, hvis du vil høre mere om en serviceaftale hos Fyns Kran Udstyr A/S!