Find den helt rigtige lette traverskran:

Få en budgetpris på en traverskran på under 24 timer:

Mere om lette traverskraner

Hvad er en let traverskran?

En traverskran er en betegnelse for en kran bestående af kranskinner i længderetningen og en tværgående travers. Traversen består af en profil, bjælke eller kassedrager. Traverskranen kan både have en eller to traverser. Traverskraner giver et stort arbejdsområde, hvor emner kan løftes.

Traverskraner bliver som udgangspunkt monteret i tagkonstruktionen. Hvad enten der er tale om fladt tag eller skråtag, kan vi levere de helt rigtige beslag til montering. Hvis tagkonstruktionen ikke kan bære vægten, er der mulighed for at bygge en fritstående traverskran. Se vores muligheder for en fritstående traverskran. Husk du kan også læse mere om traverskraner på fyns-kran.dk. Se siden om traverskraner.

Sælger i brugte lette traverskraner?

Hos Fyns Kran Udstyr sælger vi ikke brugte traverskraner. Selvom vores holdning selvfølgelig er farvet af at vi sælger nye kranløsninger, så bør du overveje købet af en brugt løsning. En indikation for standen kan være tidspunktet for hvornår det lovpligtige sidst er blevet foretaget. Samtidig kan det være svært at kende kranens historie.

Pris – hvad koster en traverskran?

Der findes ikke et entydigt svar på hvad en traverskran koster. Der er utrolig mange faktorer der spiller ind. Traverskraner fås ikke præ-definerede størrelser i f.eks. Small, Medium eller Large, som man kender fra tøj køb men bliver i stedet produceret efter ordre. Det skyldes at det er sjældent at to traverskraner er ens. Udover dimensioner på kranskinnerne, traversen spænd og løftehøjde – er der mange andre faktorer der spiller ind. Eksempler på andre ting der kan påvirke prisen er: type af strømføring, montageform, skal styring være trådløs, skal traverskranen kunne styres trådløst både på langs og på tværs, skal taljen have flere hastigheder osv. Hvis du ønsker et groft estimat, så anbefaler vi at benytter vores budgetpris-formular eller kontakter os – så kan vi uhurtigt hjælpe med en uforpligtende pris på din nye traverskran.

Hvordan bliver en traverskran monteret?

Traverskraner bliver monteret af fagfolk der kender til processen. Når du vælger at købe en traverskran ved os, modtager du din løsning fra fabrikken, herefter får du besøg af vores dygtige montageteam. Dette team fortager sig ikke andet end montage af nye kraner samt flytning eller tilpasning af eksisterende løsninger. Vi garanterer derfor at du får besøg af folk der har prøvet opgaven før.

Mindre traverskraner, der defineres som ‘lette’ traverskraner boltes nemt sammen og bliver leveret med ophæng der tilpasset det sted som traverskranen skal monteres. Ved større løsninger (oftest med løftekapaciteter over 2.000 kg) bliver vores montage team oftest assisteret af en kranbil der assisterer vores team med de påkrævede løft af både skinner og travers. Montagen af en traverskran bliver altid afsluttet med en prøvebelastning. Prøvebelastningen overstiger traverskranens løftekapacitet. Graden af hvor stor prøvebelastningen er i forhold til traverskranens løftekapacitet afhænger af netop den definerede løftekapacitet. Alt dokumentation finder du nemt i vores service mangement system: EasyCert.

Se et udpluk af de traverskraner vi har leveret:

ERIKKILA dobbelt hævet traverskran

WLL:2.000 kg
Længde:7,4 meter
Bredde:3,3 meter
Taljer:Yale
Kunde:Stjernholm A/S til projekt for NovafosERIKKILA traverskran

WLL:1.000 kg
Længde:11 meter
Bredde:3,8 meter
Taljer:Yale
Kunde:Stjernholm A/S til projekt for Novafos2 x ERIKKILA dobbelt traverskran

WLL:1.000 kg
Længde:56 & 62 meter
Bredde:8 meter
Taljer:Yale CPVF
Kunde:Variant A/S

ERIKKILA traverskran med radiostyret talje

WLL:500 kg
Længde:12 meter
Bredde:5,4 meter
Taljer:Yale CPVF 5-8 med radiostyring
Kunde:GRAINAS A/S

ERIKKILA fritstående traverskran 

WLL:1.000 kg
Længde:12 meter
Bredde:6 meter
Taljer:Yalelift 360 håndkædetalje
Kunde:Ønskes ikke viderebragt

ERIKKILA hævet traverskran 

WLL:250 kg
Længde:8,3 meter
Bredde:8 meter
Taljer:Yale CPVF
Kunde:Korsør-Slagelse GlarmesterforretningERIKKILA fritstående traverskran 

WLL:500 kg
Længde:7 meter
Bredde:3 meter
Taljer:Verlinde
Kunde:Ønskes ikke viderebragt

ERIKKILA dobbelt hævet traverskran 

WLL:1.000 kg
Længde:18,3 meter
Bredde:3 meter
Taljer:Yale CPVF 10-8
Kunde:Dahlitech A/S

 

ERIKKILA traverskran 

WLL:1000 kg
Længde:13 meter
Bredde:7 meter
Taljer:Yale CPVF
Kunde:NBE Production A/S

ERIKKILA PROSYSTEM traverskran

WLL:250 kg
Længde:11 meter
Bredde:4,5 meter
Talje:Verlinde Digichain
Kunde:Ønskes ikke videregivet

ERIKKILA hævet traverskran

WLL:250 kg
Længde:10 meter
Bredde:5 meter
Taljer:Verlinde VR
Kunde:Ønskes ikke viderebragt