Lette traverskraner

lette-kransystemer

Lette kransystemer dækker over et produktprogram med en kapacitet på op til 2 tons.

Vi har et bredt udvalg af kransystemer, hvilket gør det muligt at tilpasse vores produktløsninger til kundens behov.

Enkelt traverskraner

Enkelt traverskraner har en optimal dækning i hele kranområdet og er særligt velegnet for håndkæde-, luft- og el-taljer. Transport af travers foregår enten manuelt eller elektrisk.

En enkelt traverskran er et ergonomisk redskab, grundet dens tredimentionelle konstruktion. Konstruktionens opbygning gør, at det er muligt at arbejde i forskellige retninger – altså både på langs og tværs.

Traverskraner bliver som udgangspunkt monteret i tagkonstruktionen. Hvad enten der er tale om fladt tag eller skråtag, kan vi levere de helt rigtige beslag til montering. Hvis tagkonstruktionen ikke kan bære vægten, er der mulighed for at bygge en fritstående traverskran. Se vores muligheder for en fritstående traverskran.

Dobbelt traverskraner

Dobbelt traverskraner giver en større spændvidde end en enkelt traverskran. Her monteres taljen i saddelvognen, der kører imellem travers profilerne. Dette er med til at øge løftehøjden.

Traverskraner bliver som udgangspunkt monteret i tagkonstruktionen. Hvad enten der er tale om fladt tag eller skråtag, har vi de helt rigtige beslag til montering. Hvis tagkonstruktionen ikke kan bære vægten, er der mulighed for at bygge en fritstående traverskran. Se vores muligheder for en fritstående traverskran.

 

 

Opbyggede traverskraner

I produktionshaller med lavt til loftet, vil det være en klar fordel at installere en opbygget traverskran. Denne type traverskran sikrer nemlig en maksimal løftehøjde, idet traversen er hævet, således at den ikke løber under de langsgående profiler, men derimod løber på linje med disse.

Opbyggede traverskraner kan både fås som et enkelt eller dobbelt traverskransystem. Ved et opbygget dobbelt traverskransystem vil løftehøjden blive hævet yderligere i forhold til et opbygget enkelt traverskransystem, da taljen i saddelvognen kører imellem travers profilerne.

 

Fritstående traverskraner


Fritstående traverskraner er særligt velegnede til steder, hvor tagkonstruktionen ikke kan bære vægten, eller hvor der er behov for at flytte kranen. Den kan bygges som enten enkelt eller dobbelt traverskran.

 

 

Se et udvalg af vores seneste løsninger: